İBB ÖZEL EĞİTİM BİREYLERİ BİLGİ YARIŞMASINDA İSTANBUL BİRİNCİSİ OLDUK

İBB ÖZEL EĞİTİM BİREYLERİ BİLGİ YARIŞMASINDA İSTANBUL BİRİNCİSİ OLDUK

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen "Özel Eğitim Bireyleri Bilgi Yarışması"nda okulumuz İstanbul birincisi olmuştur...

16.11.2016 4410

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilenÖzel Eğitim Bireyleri Bilgi Yarışmasında okulumuz İstanbul birincisi oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) ve Tuzla Belediyesi işbirliğiyle Özel Eğitim Bireyleri Bilgi Yarışması 2016 Ödül Töreni Tuzla'da gerçekleştirildi.

 

Engellilerin sosyal hayata, toplumun engellilere adaptasyonunu sağlayıp farkındalığı arttırmak için yapılan çalışmalar kapsamında yer alan Özel Eğitim Bireyleri Bilgi Yarışması 2016 Ödül Töreni, İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

 

Yarışma, İstanbul genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 20 okul, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan 2 okul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü'nden 15 merkezin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Genel Yetenek, Genel Kültür kapsamında Türkçe, Matematik, Tarih, Vatandaşlık ve Sosyal Bilgiler gibi bilgilerin ölçüldüğü her bir yarışma 15'er sorudan oluştu.

 

Yarışma Sonuçları:

1. Ataşehir Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu

2. İBB İSEM Fatih Otizm Merkezi

3. Bahçelievler  Kazım Beyaz Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu

 

Mansiyon Ödülü:  İBB İSEM Kadıköy Engelliler Merkezi

 

 

İBB sponsorluğunda gerçekleştirilen "Özel Eğitim Bireyleri" Bilgi Yarışmasında, birinci olan okulumuz Takımı "Özel-İz Kaplanları"nı tebrik ederiz. Onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimize sonsuz teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

 

 

Ekleyen: Serhan KÜÇÜKER