Yaygın adıyla "Yerli Malı Haftası," resmî adıyla "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası," her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm okullarımızda coşkuyla kutlanmaktadır. Bu anlamlı haftanın en önemli hedefi, yerli malı tüketiminin özendirilmesi ve bu bilincin yaygınlaştırılmasıdır.
Bu çerçevede, 17 Aralık 2024 Salı günü, öğrencilerimizin evlerinden getireceği yerli ürünlerle (meyve, kuruyemiş, hamur işleri vb.) sınıflarımızda farkındalık oluşturacak keyifli bir etkinlik düzenleik. Bu etkinlik, yalnızca öğrencilerimizde tutum ve yerli üretime olan duyarlılığı artırmakla kalmadı, aynı zamanda paylaşım ve dayanışma duygularını da pekiştirdi.
Ayrıca; 18 Aralık 2024 Çarşamba günü Yiyecek İçecek atölyelerimizde yapılan aşure okulumuzdaki tüm öğrencilere, öğretmenlere ve personellere dağıtılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personellerimize teşekkür ederiz...