Stajyer Öğrencilerimiz

Stajyer Öğrencilerimiz

 

 

 

Okulumuzda staja giden öğrencilerimiz haftada üç gün çalıştığı yerde uygulamalı eğitimini, iki gün okulda (Türkçe, Sosyal Hayat, Matematik, Din Kültürü-Ahlak Bilgisi vs. derslerine girerek) akademik eğitimlerini tamamlamaktadırlar.

20.12.2013 4552

11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin bir kısmı stajyer olarak, mezun öğrencilerimizin büyük çoğunluğu da Engelli Kadrosu istihdamı ile çeşitli iş yerlerinde çalışmaktadırlar. Koordinatör öğretmenlerimiz:

 a) Öğrencilerin işe ve iş yerine uyumlarına yönelik bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak amacıyla yöneltme ve izleme faaliyetlerini yürütür.

b) Öğrencilerin iş yerlerindeki eğitimlerinin etkili ve verimli bir şekilde sürdürülmesi için, çalışma ortamı ve şartlarının düzenlenmesi konularında iş yeri yetkilileri ile iş birliği yaparak gerekli tedbirlerin alınmasını sağlar.

c) İş yerlerinde çalışan personelin öğrencilere yönelik olumlu tutum ve davranış geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek faaliyetler konusunda iş yeri yetkilileri ile iş birliği yapar.

ç) Öğrencilerin eğitim ve mesleki gelişimini izleyerek yöneltme ve izleme kuruluna bilgi vermek ve alınacak tedbirlerin uygulanmasını sağlar. 

d) Öğrencilerin mesleki yönlendirilmesinde, işe yerleştirilmesinde rehberlik etmek ve bu amaçla ilgili kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapar.   

 

KOORDİNATÖRLÜK EKİBİMİZ 

19-02-2024

     

 

Ekleyen: Serhan KÜÇÜKER