Ataşehir Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

Belgegeçer : 0216 456 52 68
WEB http://atasehirisokulu.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mahallesi 2. Cadde No. 4/1 Ataşehir / İSTANBUL
VİZYON : 24 yaşından gün almamış, hafif düzeyde eğitilebilir olan öğrencilerimizin seviyelerine uygun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını, kendine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerini, sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesini ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmesini sağlayacak bilgi, beceri ve sosyal olanakları sunmayı amaçlayan bir anlayışıyla hizmetimizi sürdürmekteyiz.
MİSYON : Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde, yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetişmiş personelimizle geliştirilmiş eğitim program ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere hizmet vermektir. Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek. Kendi kendine yetebilir seviyeye getirmek. Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim -öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve uygulamak. Okul, aile ve çevredeki kuruluşlarla işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : .....
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : TAM GÜN NORMAL EĞİTİM
Saatler : 09:40-14.50
Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : 0 Sayısı:0
Ulaşım : İl Merkezine 35 km , İlçe Merkezine ise yaklaşık olarak 1 km uzaklıktayız.. Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Sultanbeyli gibi bölgelerden okulumuza direkt ulaşım mevcuttur. Bir çok otobüs ve minibüsün geçiş güzergahında bulunmaktayız. Okulumuz, gümrük binasına yakın bir mesafede bulunmaktadır..
Yerleşim Yeri : Okulumuz; Vali Muammer GÜLER Öğrenci Yurdu, Kadriye Faik Koparan İlkokulu, Sait Cordan Ortaokulu ve Özel Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulunun arasında bir noktada bulunmaktadır.